Ambient Construct si Ambient Instal
Monday, 24 February 2014 14:14

ambient-constructIn perioada 26 februarie – 1 martie 2014, EXPO Transilvania Cluj-Napoca organizeaza targurile Ambient Construct si Ambient Instal, expozitii destinate atat firmelor de specialitate, cat si publicului larg.

Last Updated on Monday, 24 February 2014 14:33
Read more... [Ambient Construct si Ambient Instal]
 
Aplicarea chitului de rosturi epoxidic pentru faianta
Wednesday, 12 February 2014 07:50

Faianta-bucatarie-chit-epoxi-thDe ce sa folosim chitul de rosturi epoxidic la placarile cu faianta

Placile ceramice sunt utilizate pentru decorarea, dar si pentru protectia suprafetelor pe care sunt aplicate, datorita caracteristicilor variate de impermeabilitate, rezistenta chimica, spalare usoara, a varietatii de culori si dimensiuni etc.  Daca in cazul spatiilor rezidentiale, ex. bai, grupuri sanitare, bucatarii, ne referim la decorarea si infrumusetarea suprafetelor peretilor, in cazul spatiilor industriale ...

Last Updated on Wednesday, 12 February 2014 15:17
Read more... [Aplicarea chitului de rosturi epoxidic pentru faianta]
 
Aplicarea chitului de rosturi epoxidic pentru mozaic vitroceramic si nu numai
Thursday, 30 January 2014 12:36

chit-rosturi-stralucitor-rosu-kerapoxy-design-thGeneric, chitul de rosturi este un mortar care are rolul de a umple spatiile libere dintre placile de gresie, faianta, mozaic, etc., astfel incat sa confere placarii o “continuitate” a caractersticilor placilor ceramice fie ele de impermeabilitate, rezistenta chimica, rezistenta la abraziune, etc sau de efect decorativ. Pe de alta parte, chitul de rosturi, in functie de destinatia placarii, trebuie si el sa reziste cerintelor la care va fi supusa placarea. 

Last Updated on Friday, 28 February 2014 16:18
Read more... [Aplicarea chitului de rosturi epoxidic pentru mozaic vitroceramic si nu numai]
 
Sistemul de incalzire in pardoseala si sistemul clasic de incalzire
Wednesday, 07 August 2013 13:32
logo total heatSistemele de incalzire electrica prin pardoseala, cunoscute simplu ca incalzire in pardoseala, incep sa fie tot mai des utilizate, comparativ cu sistemele clasice. Principiul de functionare este urmatorul: conductorul, in acest caz cablul electric, in momentul in care este strabatut de curentul electric, degaja energia sub forma de caldura. Prin montarea cablului de incalzire sub pardoseala, nu mai este nevoie de sobe, centrale electrice, pe gaz sau pe lemne, calorifere sau alte elemente mobile sau imobile, care ”fura” din spatiul domestic. 
Last Updated on Thursday, 08 August 2013 14:11
Read more... [Sistemul de incalzire in pardoseala si sistemul clasic de incalzire]
 
Istoria unei pardoseli de exceptie!
Tuesday, 09 July 2013 12:35

0 pardoseala ceramica thVa prezentam in continuare o lucrare de referinta pe care o recomanda cateva elemente cheie: a fost executata intr-o cladire monument istoric, Casa memoriala Capitan Ilie Birt, a presupus reparatii ample ale unei sape cu sistem termic de incalzire incorporat, si a trebuit sa corespunda unor cerinte estetice deosebite, care au inclus si medalioane ceramice montate in situ.

Last Updated on Friday, 05 September 2014 18:34
Read more... [Istoria unei pardoseli de exceptie!]
 
Cum salvam o Pardoseala? Print
Monday, 15 October 2012 07:49

logo mapei 75 yearsIntalnim cazuri in care din varii motive suntem nevoiti sa acceptam si sa preluam un suport existent degradat, nou sau vechi , si sa aplicam pe el un finisaj de pardoseala. Subliniem ca, odata cu acceptarea lucrarilor, in cunostiinta de cauza, responsabilitatea rezultatelor ne apartine in totalitate. Cum este cunoscut tuturor, pregatirea corecta a suportului reprezinta 50% din reusita lucrarii. Dar daca acesta este degradat, ce sa mai pregatim? In acest caz il reparam!

Last Updated on Wednesday, 29 May 2013 12:10
Read more... [Cum salvam o Pardoseala?]
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 5 of 6
Page Ranking Tool