Home Documentatii Articole pe categorii Ventilatie Climatizare Incalzire Cosuri Cum prevenim depunerea inghetului pe jgheaburi si burlane?
Cum prevenim depunerea inghetului pe jgheaburi si burlane? Print
Monday, 09 September 2013 12:19

 

img degivrareImediat ce iarna trecuta ne-a parasit, aproape ca am uitat de problemele cauzate de inghet. Insa cu cele mai inovative sisteme de degivrare Total Heat, iarna ce se pregateste sa-si reintre in drepturi nu se va dovedi altceva decat o bucurie. Un cablu de incalzire cu autoreglare FrostGuard este solutia la care au ajuns specialistii dupa ani si ani de cercetare, pentru a va salva de neplacerile previzibile ale anotimpului alb.

Ce sunt sistemele de degivrare Total Heat?

Sistemele de degivrare Total Heat, bazandu-se pe proprietatile cablului de incalzire ce utilizeaza tehnologia Raychem, sunt instalatii astfel construite incat sa impiedice inghetarea tuburilor, conductelor, jgheaburilor si burlanelor. Sistemele de degivrare se lupta cu intemperiile si cu gradele negative, astfel incat atat voi, cat si propria locuinta sa fiti scutiti de agresiunea inevitabila a anotimpului invernal.

Care este rolul sistemelor de degivrare Total Heat?

Inghetul este problema tuturor iar sistemele de degivrare Total Heat, apeland la o tehnologie de ultima generatie, au toate sansele sa va ajute sa uitati ca Baba Iarna poate fi si paguboasa. Ganditi-va doar la lumea mirifica ce pare a fi desprinsa din basmele lui Andersen, cu cristale inghetate atarnand pe la acoperisuri si flori de gheata impodobind ferestrele.

Cand mercurul termometrelor scade vertiginos sub zero, instalarea unui cablu de incalzire cu autoreglare FrostGuard va ajuta sa mentineti perfect functionale toate instalatiile locuintei: de incalzire, de alimentare cu apa, de canalizare, de alimentare cu diferiti combustibili.

Pericolul inghetului nu priveste doar conductele, ci si jgheaburile si burlanele. Montarea sistemelor de degivrare Total Heat pe peretii acestora, contribuie la drenarea apei de pe acoperisuri. Ajutand la directionarea apei si la eliberarea acoperisurilor de zapada, se impiedica:

  • formarea blocurilor de gheata ce ar putea obtura burlanele, determinand chiar si deteriorarea acestora;
  • formarea turturilor de gheata, ce ar putea provoca accidentarea persoanelor care trec pe sub acoperisuri;
  • stagnarea zapezii pe acoperisuri, fisurarea acestora si riscul infiltrarii apei in interiorul cladirilor.

Cum sa preveniti daunele cauzate de inghet?

Pe timpul iernii, gradele, in special pe timpul noptii, scad puternic sub zero, in timp ce ziua, temperaturile ceva mai blande, reusesc sa topeasca eventualele depuneri de zapada de pe acoperisuri. Drenarea apei rezultate se face prin intermediul burlanelor montate la extremitatile acoperisurilor.

Insa ce se intampla cand se lasa seara, iar cele cateva grade pozitive, scad cu inversunare? Apa rezultata din topirea zapezii, ingheata, ramanand blocata de-a lungul jgheaburilor si a burlanelor. Blocurile de gheata formate au toate sansele sa provoace fisurarea si chiar distrugerea instalatiilor de scurgere, ceea ce necesita reparatia sau inlocuirea structurilor compromise de inghet.

Pentru evitarea cheltuielilor suplimentare dar si pentru pastrarea capacitatii de functionare a tuturor instalatiilor mentionate deja, trebuie sa apelati la o serie de masuri eficiente pentru prevenirea daunelor cauzate de inghet. Sistemele de degivrare Total Heat, montate direct pe peretii structurilor de scurgere, au fost creeate tocmai in acest scop:

  • sa previna incidentele invernale;
  • sa contribuie la confortul vostru chiar si cand temperaturile nu sunt deloc prietenoase;
  • sa va salveze economiile.

Prin urmare, sistemele de degivrare Total Heat, bazate pe utilizarea cablului de incalzire cu autoreglare FrostGuard, dezghetand si topind zapada, ofera o metoda viabila pentru drenarea apei in conditii de siguranta, de-a lungul jgheaburilor si burlanelor.

degivrare logo

Adresa: Witing nr 5 Bussines Centre birou 1 interfon 23 
Bucuresti
Sector 1
Nr. tel: 0730 725 555
Ing. Ionete Alexandru
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

Last Updated on Monday, 09 September 2013 14:18
 
Page Ranking Tool