PDF Print

Exemplul cel mai elocvent de aplicare a acestei tehnologii se gaseste in Canada si SUA, unde 90% din casele individuale si multifamiliale (duplex, triplex, apartamente) pana la 3 nivele, sunt construite din lemn care, in combinatie cu alte materiale, asigura un grad de eficienta economica (costul constructiei si al exploatarii) si de confort neegalat. Factorii socio-economici caracteristici societatii nord americane, cresterea rapida si mobilitatea populatiei, au impus nevoia constructiei de locuinte rapida si ieftina.

Deschiderea unor noi centri economici, de exemplu, a facut sa apara peste noapte cartiere si orase noi pentru populatia care gravita catre oportunitatile nou create. In ultimii 200 de ani tehnologiile nord-americane au dus la un proces de rafinare al metodei de constructie si de utilizare a materialelor, care au ajuns la un nivel de adevarata arta, casele  nord-americane fiind solicitate in toate colturile lumii, din Orientul Mijlociu si Indepartat pana in Europa de Est si Vest, din Australia pana dincolo de cercul polar.

Caracteristica cea mai importanta a acestor case este rapiditatea de executie, o casa de 200-300 mp putand fi data la cheie in 10-12 saptamani, fata de casele traditionale de zidarie care au o perioada de executie de peste 10 ori mai lunga. Alt avantaj major, este rezistenta elastica a structurii de lemn, care ofera securitate cu usurinta la cutremure de gradul 8-8,5 pe scala Richter, cum au demonstrat casele canadiene din orasul Kobe din Japonia si la uragane de 250-300 km/h, cum s-a vazut in multe parti ale Statelor Unite, bantuite de aceste calamitati.

Faptul ca peretele sandwich de lemn cu izolatie de vata minerala ofera o rezistenta termica mult superioara celui de zidarie, permite folosirea peretilor mult mai subtiri, marind astfel suprafata utila cu pana la 10% (la o casa de 200mp, de exemplu, se castiga o camera de 20mp, fara a afecta suprafata construita). Acest lucru e foarte important in special in orase, unde terenurile sunt mici si retragerile impuse nu permit desfasurarea unei amprente generoase a cladirii.

In sfarsit, calitatea de rezistenta termica ridicata, reduce cheltuielile de exploatare (incalzire,  racire) cu 50% fata de constructia de zidarie, care are o inertie termica mult mai mare. O casa de lemn se poate tine neincalzita de la cateva ore la cateva zile dupa care, la nevoie, se poate reincalzi in cateva minute.

Piata imobiliara romaneasca se preteaza perfect la aceasta tehnologie, fiind conditionata de doi factori importanti: lipsa de spatiu locativ de calitate si puterea financiara scazuta a consumatorului, accentuata de dificultatea obtinerii creditelor ipotecare. Din aceste motive, posibilitatea de a construi o casa de 3-4 dormitoare cu 2-3 bai, garaj, la pretul unui apartament mediu, fara dezavantajele inerente locuitului la bloc, are potentialul de a revolutiona calitatea vietii majoritatii familiilor din Romania.

Despre noi

Sa devii un constructor de succes nu se intampla peste noapte.
Sa devii un constructor de succes este o acumulare de viziuni, sprijinita de o echipa puternica si o stransa legatura cu vanzatori si subcontractori. Reputatia se castiga si se cladeste in timp prin sinceritate, spirit artistic, corectitudine, creativitate si cel mai important este sa te dedici si sa ai o pasiune pentru construirea de locuinte. Aceasta reputatie nu vine de la sine, ci se castiga cu fiecare casa pe care o construim.

Hotararile le luam impreuna cu clientii nostri.
Prin stransa legatura cu clientii nostrii si cu piata constructiilor, incercam sa cladim “AZI” ceea ce clientii de case vor dori “MAINE”. La POWER HOUSING CORPORATION  ne-am construit afacerea in jurul nevoilor, dorintelor si viselor clientilor nostri. Este o filozofie cu care  POWER HOUSING CORPORATION  a castigat reputatia de firma de top in construirea de case rezidentiale. Continuam sa ne dezvoltam ideile, in dorinta de a veni in intampinarea clientilor cu proiecte ce reprezinta mai mult decat o simpla casa de locuit. Nu suntem niciodata multumiti si continuam sa imbunatatim si sa dezvoltam calitatea lucrarilor noastre. Scopul nostru nu este doar acela de a construi case. Scopul nostru este de a cladi increderea si aprecierea clientilor nostri.

POWER HOUSING CORPORATION realizeaza ca procesul de construire a unui camin poate fi o experienta stresanta si cu o foarte mare incarcatura emotionala daca nu  este tratata cu toata atentia necesara, de aceea la POWER HOUSING CORPORATION   incercam sa facem aceasta experienta cat mai placuta pentru intreaga familie.

CONSTRUIREA VISELOR – O CASA , UN VIS

Pentru unii acest vis incepe cu o plimbare intr-un cartier rezidential. Pentru altii tine de aspiratiile proprii, iar pentru altii este un vis din copilarie, visul de a avea un camin cald ce sa le aminteasca de copilarie.
Acum veti vedea cum acest vis al dumneavoastra prinde contur cu POWER HOUSING CORPORATION.
Aici o sa gasiti o apropiere de constructori, unica, asa cum este si visul dumneavoastra. Noi ne asiguram ca totul este conform visului dumneavoastra.

    1. de la personalizarea serviciilor, la atentia , calitatea , si confortul noului dumneavoastra camin.

    2. Experienta in domeniu ne face capabili sa cream nu doar o casa, ci un camin.

Calitatea la noi este pe primul plan si nu este afectata in nici un fel de termenul scurt de executie. Termenul scurt de executie se datoreaza atat sistemului constructiv folosit de noi cat si a faptului ca avem o echipa de profesionisti ce sunt mereu la dispozitia dumneavoastra.

IN 90 DE ZILE VISUL DUMNEAVOASTRA SE DESCHIDE CU O CHEIE
Da, in 90 de zile la POWER HOUSING CORPORATION  aveti cheia caminului mult visat.
Cu o experienta in domeniu de peste 12 ani si pe baza knowhou-ului capatat la firme de prestigiu din SUA, cei din cadrul POWER HOUSING CORPORATION, au cladit zeci de camine, au dezvoltat metode unice de construire, tehnici de vanzare si metode de control al calitatii si al costului cat mai redus – si toate astea fara sa sacrifice libertatea design-ului sau calitatea lucrarii.

La baza succesului  fiecarei firme  de constructii din lemn se afla sistemul  unic de pereti din panouri, combinat cu compactarea pachetelor de materiale dure cu cele de finisare, precum si respectarea metodelor de constructie originale fara nici un fel de rabat la calitatea materialelor si a metodelor de punere in opera. Specificatia constructiei este stabilita de comun acord cu clientul, alegand dintr-o varietate de materiale standard si optionale, toate garantand o investitie pe termen lung.


Noi propunem, dumneavoastra decideti!
 
structura din lemn structura din lemn
pereti din lemn pereti din lemn
panouri din lemn panouri din lemn
panouri din lemn panouri din lemn
casa din lemn casa din lemn
casa din lemn casa din lemn
interior interior
 PROPRIETATEA FIRMEI SC POWER HOUSING CORPORATION SRL
 
Adresa: 8-th. Saradei St., BUCHAREST-1-ROMANIA, Tel./Fax: 021-667-68-84, Mobile: 0729-361-976; 0724-176-613,                            E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it ,  Web: www.caseieftine.ro, www.caseamericane.ro
 
Page Ranking Tool