Home Documentatii Articole pe categorii Solutii constructive din lemn De ce sa alegeti o casa din lemn de la Unlimited ?
De ce sa alegeti o casa din lemn de la Unlimited ? Print
Wednesday, 23 September 2009 09:40

Deoarece…
Structura casei este realizata din LEMN LAMELAR! O casa cu structura din lemn lamelar are o rezistenta sporita la incendii! (lemnul lamelar este un produs omoge, prelungind timpul de carbonizare).

- O casa din lemn respira, lemnul fiind un material 100% natural, ecologic! (lemnul permite reglarea temperaturii si umiditatii - in casa).
- O casa din lemn este calduroasa iarna si racoroasa vara, lemnul fiind un excelent  izolator termic! (peretele unei case din lemn de 240 mm este echivalentul unui perete din caramida de 1550mm).
- O casa din lemn are un risc seismic redus, datorita faptului ca LEMNUL LAMELAR are o excelenta rezistenta statica si mecanica! (imbinarile se realizeaza cu cuie speciale imbinate pneumatic, iar in zonele de intersectie sunt dublate  cu piese metalice din gama SIMPSON).
- O casa din lemn se adapteaza oricarui stil architectural, atat celui traditional, cat si celui contemporan!
- O casa din lemn se construieste rapid -  maxim 3 luni  de zile de la semnarea contractului!
- O casa din lemn se poate executa in orice anotimp!

NOU !
- O casa de locuit permanent  100% ECOLOGICA:
- izolatii termice si fonice cu materiale organice!  (celuloza)
- finisaje interioare si exterioare cu placi celulozice sau pluta!CASE DE LOCUIT

O locuinta inseamna o cladire destinata adapostirii. Astazi in conceptul modern o locuinta inseamna ,,acasa”, insemnand familie, liniste, incredere, certitudine, siguranta, frumusete…
Casele sunt o reflective a culturii. Cultura este o reflective a vietii noastre interioare. O casa din lemn va ofera acele valori pe care le cautam atunci cand definim ,,acasa”, iar noi suntem aici pentru ca visele dumneavoastra sa devina realitate!

Casa Bulbucata Casa Bulbucata
Casa Baneasa Casa Baneasa
Casa Balotesti Casa Balotesti
Casa Caciulati Casa Caciulati
Casa Dridu Casa Dridu

Casa Otopeni Casa Otopeni
Casa Popesti Leordeni Casa Popesti Leordeni

 

CASE DE VACANTA

Vacanta inseamna natura, evadarea din lumea noastra permanata. Aveti o bucatica de pamant in mijlocul naturii? O casuta de vacanta face din acest petic de pamant un paradis confortabil pentru toate varstele.

Casa Slanic Prahova Casa Slanic Prahova
Casa Cernica Casa Cernica
Casa Stefanesti Casa Stefanesti
Casa Frumusani Casa FrumusaniCASE DE GRADINA

Atunci cand timpul nu iti permite sa evadezi, ramane un singur loc, aproape de locuinta ta, unde te poti relaxa in mijlocul naturii: GRADINA. Fiind un loc foarte accesat si unde se pot desfasura diferite activitati, aceasta in limita spatiului disponibil, trebuie bine gandita si amenajata. O casuta de gradina este solutia perfecta pentru un loc de depozitare sau chiar un spatiu de relaxare.

Casa Jilava Casa Jilava
Casuta Clinceni Casuta Clinceni
Casa Cernica Casa Cernica
Casuta Domnesti Casuta Domnesti


INTERIOARE

Lemnul folosit la interioare ofera o caldura primitoare in orice casa.Fie ca sunt scari, grinzi sau chiar mobila din interiorul casei, lemnul ofera un aspect estetic deosebit in orice combinatie.

Interior Interior
Interior Interior
Interior Interior

MANSARDARI

Spatiul de sub pod este des folosit pentru depozitare, in ultimul timp si din ce in ce mai des utilizata este transformarea acestiu spatiu intr-unul locuibil. O mansarda bine gandita nu este o pierdere de spatiu, construita si amenajata dupa dorintele clientului poate deveni un spatiu de relaxare. Mansarda trebuie bine gandita inca de la inceput, structura acoperisului cat si forma sarpantei fiind elemente esentiale in construirea acesteia.Accesul in mansarda trebuie si el bine gandit de la inceput. O scara la marginea sau din interiorul mansardei ofera un aspect placut si modern.


MOBILIER DE GRADINA

Paradisul din fata usii tale. Lemnul face ca fiecare gradina sa devina o oaza de liniste, fiind in perfecta armonie cu natura inconjuratoare. Astfel momentele de relaxare sunt garantate.

SUPORT FLORI SUPORT FLORI
SUPORT FLORI SUPORT FLORI


RESTAURANTE

Clientul, stapanul nostru! Am face orice ca clientul nostru sa se simta bine la noi, sa revina si mai ales sa ne recomande. Un restaurant rustic creaza o armonie cu natura, un loc in care fiecare om se simte bine.  Este un loc de munca sanatos atat pentru angajati cat si pentru ascensiunea companiei care il conduce.

restaurant restaurant
sala fitness Salajan sala fitness Salajan
sala fitness Salajan sala fitness Salajan


SEMIFABRICATE DIN LEMN

Fiind  o firma specializata in productia de case din lemn, societatea noastra va poate oferi o gama variata de elemente din material lemnos. Inainte de prelucrare, materialul lemnos este uscat in prealabail in uscatoare de mare capacitate.

panouri gard panouri gard
panouri gard panouri gard
sarpante sarpante1. MATERIAL LEMNOS PENTRU SARPANTE
-  capriori, grinzi, grinzi lamelare.

2. MATERIAL LEMNOS PENTRU INCHIDERE SARPANTE
- sageac, pazie simpla, pazie vopsita in culoarea invelitorii.

3. MATERIAL LEMNOS PENTRU INVELITORI
- sipca pentru tigla, cherestea, OSB.

4. MATERIAL LEMNOS PENTRU PLACARI  INTERIOARE SI EXTERIOARE
- dusumea, lambriu, lambriu in diverse culori.

5. MATERIAL LEMNOS PENTRU IMPREJMUIRI
- scandura de gard, panouri de gard simple sau duble.

S.C. UNLIMTED  CONSTRUCT S.R.L.
Mobil: 0727 188 510
Email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
www.unlimited.com.ro

Last Updated on Monday, 07 June 2010 14:09
 
Page Ranking Tool