Home Documentatii Articole pe categorii Sisteme de armaturi Prevenirea fisurilor in sape si tencuieli, armarea cu plasa metalica
Prevenirea fisurilor in sape si tencuieli, armarea cu plasa metalica Print
Sunday, 14 June 2009 20:35
PAVITECH, este denumirea unor panouri din plasa electrosudata, care au rolul de a reduce sau chiar de a elimina aparitia de fisuri, in mortarele de ciment, datorita contractiilor care apar odata cu uscarea si intarirea mortarului.
Plasa de armatura se aplica odata cu sapa de nivel sau cu mortarul de sapa si de poza utilizat la montarea traditionala a placilor de gresie.
- Utilizata ca armatura la sapele cu sistem de incalzire incorporat, confera finisajului pardoselii o mai buna comportare in timp sub actiunea fenomenului de dilatare/contractie ce poate fi produs prin soc termic.
- Acelasi rationament se aplica si in cazul folosirii plasei de armatura la aplicarea de tencuieli pe fatadele cladirilor care se renoveaza, tencuielii care sunt apoi expuse factorilor termici.

sistem-plasa-armare-sapa

*Datorita faptului ca panoul are o grosime redusa a firului de armatura, acest tip de plasa se poate folosii cu succes ca armatura la aplicarea de tencuieli in strat subtire pe zidarii care prezinta microfisuri; la turnarea in strat subtire a sapelor in metoda aderenta pe un suport care prezinta fisuri,  sau oricand situatia o impune.

PAVITECH, plasa de armare, are marele avantaj ca sectiunea barii de armatura metalica are un diametru de doar 2 mm, cu o rezistenta la rupere de 650-700 N/mmp, are rezistenta la rupere in punctul de sudura >757 N/mmp, iar intreaga plasa este protejata anticoroziv de un strat de zinc, cu o grosime de 10 mocroni, aplicat la cald.

La asezare si aliniere, marginile panourilor, permit ca acestea sa se suprapuna foarte usor, asigurand astfel continuitatea armaturii.

Dimensiunile si datele despre greutatea panoului de armare PAVITECH sunt urmatoarele:
H, latime: 101 cm
L, lungime: 201 cm
Greutate panou kg: cca. 1,7
Greutate panou, kg/mp: 0,84

Panourile se furnizeaza in numar de 400 bucati/palet
Greutate palet: 700 kg.

menatwork
Constantin Jiga
Brand Manager

mobil 0722 538 525
Last Updated on Tuesday, 16 June 2009 15:22
 
Page Ranking Tool