Home Documentatii Articole pe categorii Piscine Constuctii piscine beton torcretat
Constuctii piscine beton torcretat Print
Friday, 22 April 2016 18:23

Utilizari ale betonului torcretat

Constructiile de Piscine prin Torcretare difera de constructia unei piscine folosind cofraje. Torcretarea este un procedeu tehnologic folosit, in prezent, pe scara larga in constructii, mai ales daca este vorba despre structuri ce se doresc a fi cat mai puternice si care sa dainuie cat mai mult timp, Betonul Torcretat are numeroase utilizari printre care:
- Constructii piscine beton torcretat
- Reparatii poduri, pereti, coloane, grinzi, dale, canale, canalizari, diguri, faleze, acoperisuri, etc.
- Proiecte civile si infrastructuri.
- Mine
- Acoperire tuneluri
- Stabilizari bancuri sau pante.

Piscine AquaLife foloseste torcretarea pentru constructia cuvei de beton. Betonul torcretat se poate proiecta pe orice suprafata rezultand cea mai buna compactivitate, rezistenta si impermeabilitate, constituind cel mai bun sistem de a construi o piscina ca un vas etans – fiind executat dintr-o singura data. Betonul torcretat este rezistent la intemperii, mai elastic si rezistent decat un beton vibrat cu aceleasi grosimi.

torcretare torcretare
torcretare torcretare
torcretare-piscine torcretare-piscine
torcretar-episcina torcretar-episcina
piscina-cu-liner piscina-cu-liner
piscine piscine

Beneficiile Constructiei cu Beton Torcretat

Betonul torcretat adera perfect pe diferite tipuri de suprafete ca: beton, caramida, stanca, tigla, piatra, otel sau plasa de buzau. In nenumarate teste s-a demonstrat ca aderenta betonului torcretat depaseste rezistenta caramizii sau betonului peste care se aplica. Aceasta inseamna ca caramida sau betonul se va crapa inaintea betonului torcretat. Torcretul este puternic, dens si foarte rezistent la diferitele tipuri de conditii meteo precum si la diferitele forme de atacuri chimice. Poate rezista si la temperaturi foarte ridicate pana la o anumita masura. Betonul torcretat poate fi aplicat la orice grosime avand calitate uniforma pe toata suprafata.

Cum se obtine Betonul Tocretat

Mixul pentru amestecul de beton torcretat consta in 1 parte ciment si 4 parti nisip amestecate in stare uscata. Mixul uscat se introduce printr-o masina de torcretat si apoi cu ajutorul unui moto-compresor foarte puternic este transportat prin furtunele masinii de torcretat si proiectat pe peretele piscinei. In capatul furtunului de material uscat se conecteaza un furtun de apa pentru a se face amestecul de torcret si se aplica pe perete. Presiunea aerului de pe furtunul masinii de torcretat faciliteaza amestecul si impuscarea materialului pe perete.

Constructiile de piscine cu beton torcretat au timp de executie de o singura zi. Recomandat este atunci cand se construieste piscina - a se turna fundul piscinei apoi se torcreteaza peretii, dupa ce au fost montate accesorile vasului (skimmere, sifoane, etc) astfel incat si ele vor deveni parte dintr-un vas monolitic. Prin torcretare se obtine un vas compact, fara scurgeri sau pierderi ale apei din piscina.

Constructor Piscine

Garantia calitatii piscinelor construite din beton torcretat este de zeci de ani.

Versatilitatea oferita de torcretare inseamna mai mult decat capacitatea de a crea o serie nelimitata de forme de piscine. Puteti alege ca si finisaje pentru peretii si fundul piscinei produse de cea mai buna calitate: gresia portelanata Rosa Gres Spania, linerul Elbtal Italia sau mozaicul Vidrepur Spania, oferind astfel un aspect inedit si luxos.

Piscine AquaLife se diferentiaza de alti constructori de piscine prin oferta de materiale de calitate superioara, europeana, prin aplicarea metodei torcretarii si datorita profesionalismului si calitatii executiei lucrarilor.

Piscine AquaLife Bucuresti-Ilfov
Telefon: 0736.057.201
E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Web: http://www.piscineaqualife.ro/

Last Updated on Friday, 22 April 2016 18:48
 
Page Ranking Tool