Avantajele noilor balustrade de sticla Q-railing Gmbh prin Railing Design
Monday, 27 October 2014 08:22

profile si componente mana curentaApreciate la nivel global, produsele si sistemele de balustrade arhitecturale de sticla si inox ale producatorului german Q-railing Gmbh sunt o optiune ideala pentru un numar tot mai mare de constructii si spatii (atat interioare, cat si exterioare). Fata de celelalte solutii de pe piata, acestea se remarca nu doar printr-un design modern, ci si printr-o durabilitate extraordinara, o montare rapida, extrem de usoara si o mentenanta minima.

 

Last Updated on Monday, 27 October 2014 08:44
Read more... [Avantajele noilor balustrade de sticla Q-railing Gmbh prin Railing Design]
 
Parchet lemn triplustratificat incalzire in pardoseala
Friday, 17 October 2014 10:33

parchet triplustratificat kareliaIstoria naste calitate. Peste parchetul triplustratificat Karelia nu s-a asternut niciodata praful uitarii si nici nu s-au cunoscut urmele degradarii provocate de timp, pastrandu-si frumusetea, stralucirea si pretiozitatea neatinse. In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale acestui parchet, trebuie sa mentionam structura sa triplustratificata din molid finlandez in stratul de baza si cel de mijloc din lemn de esenta nobila in stratul superior.

Last Updated on Friday, 17 October 2014 11:27
Read more... [Parchet lemn triplustratificat incalzire in pardoseala]
 
Design interior casa Constanta – Nobili Interior Design
Wednesday, 01 October 2014 14:08

design-interior-casa-constanta-thAnotimpurile noi vin cu noi dorinte de schimbare. Nu numai pentru haine cat si pentru casa. Daca doresti sa vii cu un suflu nou pentru casa ta, noi iti spunem care sunt stilurile pe care sa te bazezi pentru design interior casa Constanta.

Last Updated on Wednesday, 01 October 2014 14:23
Read more... [Design interior casa Constanta – Nobili Interior Design]
 
Produse pentru consolidarea sapelor
Wednesday, 23 July 2014 13:12

Grund-epoxidic-sapaExistenta Comunitatii Europene implica printre altele si o piata libera si foarte dinamica a materialelor de constructii. In acest context, din anul 2008, MAPEI Romania introduce pe segmentul de materiale destinate pregatirii stratului suport la lucrarile de montaj pentru parchet, covor PVC, cauciuc etc., gama de rasini poliuretanice monocomponente fara solventi Eco Prim PU... si in completare, rasina epoxidica bicomponenta fara solventi Primer MF EC Plus. 

Last Updated on Wednesday, 23 July 2014 14:03
Read more... [Produse pentru consolidarea sapelor]
 
Ce substante folosim pentru tratarea apei din piscine si spa-uri?
Thursday, 22 May 2014 13:51

tratare-ape-piscine-si-spa-thHobbit Concept RO este un constructor de piscine rezidentiale si publice, spa-uri si saune, fiind printre primele firme care au inceput sa produca saune in Romania. De aceea stim ca pentru cei care au o piscina sau un spa apare intrebarea: ce substante trebuie folosite pentru tratarea apei? 

Last Updated on Thursday, 22 May 2014 14:33
Read more... [Ce substante folosim pentru tratarea apei din piscine si spa-uri?]
 
Avantajele sistemelor de degivrare
Thursday, 22 May 2014 14:21

Avantajele-sistemelor-de-degivrare-thHobbit Integral RO este o companie ce ofera instalatii de incalzire prin pardoseala si degivrare, fiind prima firma din Romania care a promovat, vandut si instalat sisteme de incalzire electrica prin pardoseala.
Stim cu totii ca iarna aduce cu sine trepte alunecoase, parcari si rampe inghetate, dar si mormane de zapada ce trebuie adunate in fata casei. Ei bine, uitati de toate acestea deoarece cu ajutorul sistemelor de degivrare, aceste zone vor fi permanent uscate, asigurandu-se astfel siguranta maxima pentru circulatie si protectie optima a pietonilor si a autovehiculelor.

 

Last Updated on Thursday, 22 May 2014 14:32
Read more... [Avantajele sistemelor de degivrare]
 
Castigatorii concursului de montaj pardoseli Art Floors 2014
Wednesday, 21 May 2014 11:50

artfloors-thIn perioada 7-9 mai 2014, Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR), cu sprijinul Asociatiei Europene EUFA P+F (Professional Training in Parquet Laying and Flooring

Technology Europe e.V) a organizat expozitia specializata ART FLOORS 2014 si Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania, unul dintre cele mai importante evenimente nationale din domeniul pardoselilor profesionale.

Last Updated on Wednesday, 21 May 2014 12:56
Read more... [Castigatorii concursului de montaj pardoseli Art Floors 2014]
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 3 of 6
Page Ranking Tool