Stabilizatoare de rosturi
Sunday, 24 May 2015 16:02

stabilizator-rosturiRosturile instabile pot fi o problema la pardoselile industriale din beton. Un rost instabil este acel rost, pe linia careia cele doua placi (parti) adiacente ale unei pardoseli, se deplaseaza vertical una fata de cealalta.

 

Last Updated on Thursday, 05 May 2016 16:33
Read more... [Stabilizatoare de rosturi]
 
Un nou concept de Case Ecologice Pasive
Tuesday, 10 March 2015 14:04

imagine case ecologiceEchipa Case Ecologice implementeaza in piata de constructii din Romania singurul sistem de constructie pe baza de panouri de paie, acreditat la nivelul Uniunii Europene. Panourile de paie Ecococon indeplinesc cerintele estetice, de sanatate si eficienta energetica, protejand totodata natura prin folosirea materialelor provenite din surse regenerabile. Acestea au un impact scazut asupra mediului deoarece fabricarea panourilor de paie nu epuizeaza sursele de materii prime naturale. Se utilizeaza materie prima secundara, regenerabila – paiele. 

Last Updated on Tuesday, 10 March 2015 22:17
Read more... [Un nou concept de Case Ecologice Pasive]
 
ULTRALITE S1 - noua generatie de adezivi pentru montajul placilor portelanate subtiri
Tuesday, 20 January 2015 13:07

adeziv montaj gresie portelanata subtireTehnologia fabricarii placilor ceramice din gresie portelanata este imbunatatita in mod constant. Astfel ca, in ultimii ani a devenit posibila fabricarea unor placi portelanate mai subtiri (de 4-5 mm), ca de exemplu Kerlite, Laminam etc, care au performante si caracteristici tehnice comparabile cu placile clasice din gresie portelanata (cu grosime intre 9-11-14 mm)

Last Updated on Wednesday, 21 January 2015 18:27
Read more... [ULTRALITE S1 - noua generatie de adezivi pentru montajul placilor portelanate subtiri]
 
Cum sa folosesti marmura in decoratiuni interioare pentru un look unic
Tuesday, 25 November 2014 14:38

new-home-designs-latest-modern-interior-designs-marble-flooring thDecoratiunile interioare sunt mult mai complexe decat cele exterioare - ele dau autenticitate spatiului unde traiesti pana la urma. Ai mai multe camere, fiecare cu un anumit scop, fiecare intr-un anumit stil, nu poti decora totul la fel.

 

Last Updated on Wednesday, 26 November 2014 07:05
Read more... [Cum sa folosesti marmura in decoratiuni interioare pentru un look unic]
 
Pardoseli din lemn elegante si distincte – Hotel KRONWELL, Brasov
Monday, 27 October 2014 08:45

pardosealaparchet bar KRONWELLIn februarie 2013 s-a deschis primul hotel de business & lifestyle de 4 stele din Brasov, deosebit prin design si tehnologia utilizabila, situat in vecinatatea Centrului de Afaceri si a Salii Sporturilor, la doar cateva minute de centrul orasului. Dezvoltarea Brasovului impunea construirea de noi spatii de cazare moderne prin utilitatile si facilitatile pe care le ofera turistilor si clientilor business.

Last Updated on Wednesday, 29 October 2014 07:08
Read more... [Pardoseli din lemn elegante si distincte – Hotel KRONWELL, Brasov]
 
Avantajele noilor balustrade de sticla Q-railing Gmbh prin Railing Design
Monday, 27 October 2014 08:22

profile si componente mana curentaApreciate la nivel global, produsele si sistemele de balustrade arhitecturale de sticla si inox ale producatorului german Q-railing Gmbh sunt o optiune ideala pentru un numar tot mai mare de constructii si spatii (atat interioare, cat si exterioare). Fata de celelalte solutii de pe piata, acestea se remarca nu doar printr-un design modern, ci si printr-o durabilitate extraordinara, o montare rapida, extrem de usoara si o mentenanta minima.

 

Last Updated on Monday, 27 October 2014 08:44
Read more... [Avantajele noilor balustrade de sticla Q-railing Gmbh prin Railing Design]
 
Parchet lemn triplustratificat incalzire in pardoseala
Friday, 17 October 2014 10:33

parchet triplustratificat kareliaIstoria naste calitate. Peste parchetul triplustratificat Karelia nu s-a asternut niciodata praful uitarii si nici nu s-au cunoscut urmele degradarii provocate de timp, pastrandu-si frumusetea, stralucirea si pretiozitatea neatinse. In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale acestui parchet, trebuie sa mentionam structura sa triplustratificata din molid finlandez in stratul de baza si cel de mijloc din lemn de esenta nobila in stratul superior.

Last Updated on Friday, 17 October 2014 11:27
Read more... [Parchet lemn triplustratificat incalzire in pardoseala]
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 Next > End >>

Page 2 of 6
Page Ranking Tool