PDF Print

Materiale moderne pentru constructii moderne? Totul a devenit mult mai usor cu Carboplak de la Anticorosiv SA

Placile de policarbonat Carboplak sunt ideale in realizarea de acoperiri si inchideri transparente si flexibile. De ce? Este vorba de un material de 10 ori mai usor ca sticla, de 250 ori mai rezistent la impact ca sticla, are o eficienta termica cu 40% mai mare decat sticla, este usor de instalat si montat, ce poti sa-ti doresti mai mult? Sunt garantate 10 ani, iar sistemul de preturi si transport oferit de producator fac din constructii un proces mult mai usor.

Carboplak este produs pe o linie ultra moderna de extrudare, realizata de liderul mondial in acest domeniu, Omipa Italia, care are in componenta piese de ultima generatie, totul pentru o productie de 450 kg/ora.

Opal, bronz, albastru, clar, verde, orice culoare este disponibila la comanda, pentru ca orice constructie sa poarte amprenta Dumneavoastra, fie ca este o firma sau pur si simplu dorinta proprie.

De asemenea Carboplak este disponibil in grosimi de 4,6,8, 10 milimetri pentru placile cu 2 pereti si in grosimi de 16 si 20 de milimetri pentru placile cu 3 pereti, facand-o materialul ideal pentru toate tipurile de constructii, fie indoor sau outdoor.

Carboplak este produsa in regim de calitate SR EN ISO 9001/2001, SE EN ISO 14001/2005 si OHSAS 18001/2004 si beneficiaza de consultanta specializata, preturi de producator si livrare rapida din partea Anticorosiv SA.
Anticorosiv - placi de policarbonat - Carboplack Anticorosiv - placi de policarbonat - Carboplack
Anticorosiv - placi de policarbonat - Carboplack Anticorosiv - placi de policarbonat - Carboplack
Anticorosiv - placi de policarbonat - Carboplack Anticorosiv - placi de policarbonat - Carboplack
Anticorosiv SA B-dul Theodor Pallady nr. 57, Sector 3, Bucuresti Telefon: 021.569.05.00, Fax: 021.569.05.08 E-mail: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , www.anticorosiv.ro, www.polycarbonat.ro
 
Page Ranking Tool