Hidroizolatii pe viata Print
Friday, 29 June 2007 16:18
Hidroizolatii pe viata
Aici veti gasi cu siguranta o solutie pe viata a problemei dvs de hidroizolatie datorita performantelor deosebite ale materialelor. Totodata veti gasi si alte materiale deosebite: fibre de polipropilena, aditivi de impermeabilizare pentru betoane, ciment cu intarire rapida, Waterstop si alte materiale care in strainatate se folosesc cu succes de ani de zile.

Firma noastra ofera consultanta de specialitate in domeniul hidroizolatiilor, executa lucrari de hidroizolatie si comercializeaza cele mai performante materiale din lume.

Vom incepe o scurta prezentare a produselor noastre reprezentative in domeniul hidroizolatiilor.

Unul din aceste materiale, care este folosit cu succes in intreaga lume, fiind cel mai performant in domeniul sau de aplicare este un mortar cu actiune cristalina rezistent la presiune si contrapresiune hidrostatica. Acest mortar hidroizolant intra in structura betonului si il impermeabilizeaza 100%, cristalele formate ramanand active pe toata durata de viata a betonului si obturand fisurile capilare din beton chiar si in cazul aparitiei ulterioare a acestora. Mortarul cu actiune cristalina se foloseste pentru hidroizolatii la: fundatii, pivnite, subsoluri, tuneluri, demisoluri, rezervoare, etc.
Un alt material folosit la hidroizolatii este Radcon Formula #7. Acest produs este o solutie de silicat modificata biochimic, ce asigura o hidroizolatie pe toata durata de viata a betonului. Radcon patrunde in beton reactionand cu calciul din beton si formand un gel de hidrat de silicat de calciu insolubil in apa. Acest gel colmateaza fisurile de pana la 2 mm, porii si capilaritatile dar si fisurile ce pot apare ulterior, el ramanand activ pe toata durata de viata a suprafetei de beton. Radcon Formula #7 este produs in SUA si se utilizeaza inca din 1975,bucurandu-se de succesele dobandite in peste 60 de tari.
O alta performanta a acestui material este ca dupa aplicare suprafata de beton devine de duritatea granitului. Radcon Formula#7 rezista numai la presiune pozitiva, putand fi aplicat pentru hidroizolatii: piscine, rezervoare, baraje, terase, fundatii, bazine, fantani, balcoane, camine, fatade, poduri etc.

Waterstop este o banda speciala dintr-o combinatie de bentonit si cauciuc. Este adecvata pentru astuparea - impermeabilizarea rosturilor de lucru, in elemente de beton (de ex. imbinarea dintre placa si zid). Dupa aplicare Waterstop absoarbe apa din beton si expandeaza, colmatand astfel segregarile care pot ramane dupa turnarea betonului oprind astfel infiltratiile de apa prin spatiile ce se pot crea la turnarea betonului.

O alta categorie importanta in hidroizolatii o reprezinta plastifiantii. Acestia se adauga ca aditivi in compozitia betonului prezentand urmatoarele avantaje:

• creste impermeabilitatea betonului;
• pastreaza duritatea betonului in timp;
• confera betonului inalte calitati reoplastice fara segregari;
• nu mai este necesara utilizarea vibratoarelor la turnarea betonului.

Cimentul cu intarire rapida opreste instantaneu infiltratiile de apa permitand aplicarea materialelor hidroizolante adecvate. Timp de intarire 2 minute.

hidroizolatii prima zi storage/images/articole/hidroizolatii_pe_viata/hidroizolatii_a_doua_zi.jpg hidroizolatii a doua zi hidroizolatii a treia zi

Aplicarea. Observati cum prin capilaritati exista si curge apa. Dupa 1-2 zile. Observati cum prin capilaritati cresc cristalele sice impiedica apa. Dupa 7 zile capilaritatile sunt complet uumplute cu cristalle, neimaipermitand apei sa se infiltreze.

Pentru mai multe informatii vizitati www.hidroizolatiipeviata.ro

Last Updated on Thursday, 19 August 2010 05:20
 
Page Ranking Tool