Hidroizolatii balcoane si terase Print
Sunday, 07 October 2007 14:18
Mapelastic-fondImpermeabilizarea sau mai precis hidroizolarea teraselor si a balcoanelor care vor fi placate cu placi ceramice tip gresie portelanata, klinker sau placi de piatra naturala, montate cu adezivi pe baza de ciment, este necesara pentru evitarea infiltratiilor de apa in stratul suport (sapa de panta) prevenind deteriorarea placajului dupa perioada iernii, cu cicluri de inghet/dezghet; pentru a preveni deteriorarea materialelor de constructie a cladirii, pentru imbunatatirea confortului in spatiile de locuit si pentru diminuarea costurilor de intretinere.
Mapei a dezvoltat un sistem de impermeabilizare pentru terase si balcoane la cladiri noi cat si existente care si in cele mai grave condtii garanteaza protectie completa la apa, excelenta deformabilitate (esentiala pentru structuri supuse vibratiilor si/sau miscarilor structurale) si durabilitate.

Solutia garantata de Mapei pentru impermeabilizarea teraselor si balcoanelor consta in utilizarea produselor Mapelastic sau Mapelastic Smart, mortare pe baza de ciment bicomponente, flexibile, care datorita continutului de polimeri de inalta calitate, prezinta aderenta ridicata la beton si pe pardoseli existente de tip mozaic sau pardoseli ceramice.

Dupa intarirea finala, creaza o membrana flexibila hidroizolanta impotriva agenilor chimici precum saruri, sulfati, cloruri si dioxid de carbon.


Descarca articolul complet.
Video: Hidroizolatie sub placari ceramice aflate in contact permanent cu apa, MAPELASTIC
Descarca catalogul PRODUSE PENTRU MONTAREA PLACILOR CERAMICE SI A PLACILOR DIN PIATRA NATURALA

www.mapei.ro - This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it , Tel.: 021 311 78 19 - 021 311 78 20, Fax: 021 311 78 21

© Mapei Romania - Imaginile si textul sunt proprietate Mapei Romania.

Este interzisa reproducerea fara acordul Mapei Romania.

Last Updated on Thursday, 29 July 2010 11:50
 
Page Ranking Tool