Home Documentatii Documentatie video Pardoseli industriale
Print
Pardoseli industriale
Get Flash to see this player.

 
Film de prezentare, realizarea finisajelor pardoselilor industriale din beton utilizand un mortar predozat pe baza de ciment, modificat cu polimeri, cu uscare rapida si cu o foarte mare rezistenta mecanica. Sistem rapid, eficace si estetic. Mortarul predozat se furnizeaza in 6 culori. Dupa prepararea cu apa, se transforma intr-un mortar fluid, autonivelant. Mortarul autonivelant se aplica manual sau mecanizat, la lucrari de refacere rapida a pardoselilor industriale si decorative de trafic intens in magazine, supermarket-uri, showroom-uri, baruri si locatii publice in general. Datorita rezistentelor mecanice foarte inalte la compresiune si abraziune, este un material adecvat pentru refacerea pardoselilor industriale din beton, de trafic intens, in cazul depozitelor, halelor de productie, etc. Turnarea se poate face utilizand culori distincte, turnand suprafete separate intre ele, dand astfel un aspect estetic placut si decorativ pardoselii finite. Pentru protectia aspectului final si pentru o intretinere usoara se recomanda impregnarea cu solutii epoxidice incolore sau sigilarea suprafetei pardoselii cu un finisaj poliuretanic transparent sau colorat.

Caracteristici generale: mortar predozat colorat, care dupa amestecarea cu apa se transforma intr-un material cu consistenta fluida, autonivelanta, cu intarire si uscare rapida utilizat la refacerea pardoselilor industriale din beton. Se aplica manual sau mecanizata cu o pompa prevazuta obligatoriu cu sistem de premalaxare, in grosime de turnare pana la 40 mm/strat, apt pentru trafic pietonal usor dupa numai 4 ore. Rezistenta la compresiune 55 N/mm2, rezistenta la incovoiere 11 N/mm2, excelenta rezistenta la abraziune. Mortarul poate fi amestecat cu agregate sintetice colorate iar dupa intarire suprafata pardoselii se prelucreaza prin slefuire realizandu-se un mozaic venetian cu culori exceptionale.

Ultratop (RO) - PDF, Ultratop (GB) - PDF Mapei Romania, 14, Gen. Ion Dragalina Str, Sector 5 - Bucharest - RomaniaPhone +4021 311 78 19; +4021 311 78 20 FAX +4021 311 78 21 E-mail: info@mapei.ro
 
Page Ranking Tool