Termeni si conditii Print
Saturday, 10 March 2007 22:24
Termeni si conditii


PortalConstruct isi propune sa va puna la dispozitie informatii despre firme, materiale, produse, tehnologii si metode de lucru din domeniul constructiilor si din domeniile adiacente.

Orice fel de comunicatie si informatiile initiate prin www.portalconstruct.ro sunt guvernate de acesti termeni si conditii, ca reprezentand acordul complet, exclusiv si definitiv intre dvs. si portalconstruct.ro. Portalconstruct isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment. Modificarile survenite vor fi anuntate si publicate in prima pagina a www.portalconstruct.ro cu 7 zile inainte de intrarea in vigoare a noilor reguli. Daca continuati sa utilizati acest serviciu si dupa modificare, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului document, inclusiv modificarile survenite.


Momentan serviciul oferit prin intermediul portalului este GRATUIT. In cazul introducerii unei taxe veti fi anuntat cu 30 de zile inainte prin e-mail. Achitarea serviciilor platite trebuie facuta in decurs de maxim 120 de ore de la emiterea facturii proforme.

Pentru a folosi serviciile oferite de portalconstruct.ro, va obligati sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare,


Ca utilizator al www.portalconstruct.ro sunteti responsabil de propriile actiuni precum si de consecintele pe care acestea le pot avea, in urma publicarii materialelor pe care le incarcati sau puneti la dispozitie in mod public prin mijloacele puse la dispozitie.

Portalconstruct.ro nu garanteaza credibilitatea, acuratetea informatiilor publicate de catre utilizatori sau nu gireaza vreo parere exprimata de catre utilizatori.


Portalconstruct.ro actioneaza ca un factor pasiv in distributia online si publicarea informatiilor furnizate de catre utilizatori si nu are obligatia de a verifica in avans materialul publicat de utilizatori. Daca i se solicita de catre un utilizator, Portalconsturct.ro poate verifica afirmatiile si poate hotari daca informatiile respective trebuie sau nu indepartate. Portalconstruct.ro nu raspunde in fata utilizatorilor site-ului in cazul unor asemenea situatii. Portalconstruct.ro isi rezerva dreptul de a indeparta asemenea utilizatori si de a le interzice accesul pe site datorita incalcarii termenilor si conditiilor sau a legii, sau isi rezerva dreptul de a indeparta informatiile abuzive sau ilegale.


Portalconstruct.ro nu va pretinde un drept de proprietate asupra materialelor pe care le furnizati companiei sau pe care le publicati, incarcati sau trimiteti. Totusi, transmitand aceste materiale, dvs. sunteti de acord sa acordati Portalconsurtc.ro permisiunea de a utiliza materialele inclusiv sa le: copieze, distribuie, transmita, publice, reproduca, modifice si sa traduca; de a mentiona numele dvs. in legatura cu materialul pe care l-ati transmis.


Nu se vor pretinde si nici acorda nici un fel de compensatii pentru utilizarea materialului in felul aratat mai sus. Compania nu are obligatia de a posta pe site sau folosi in orice mod materialul furnizat de dvs., compania are de asemenea dreptul sa stearga materialul dvs. in orice moment si fara a avea nevoie de un motiv in acest sens.


Prezentul document constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Portalconstruct.ro in privinta utilizarii Portalconsturct.ro.


Aceste conditii pot fi modificate de noi la anumite intervale, fara o anuntare sau o acceptare prealabila a utilizatorilor. Puteti studia cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceastaL pagina.


Prezentul document constituie unica conventie dintre dumneavoastra si Portalconstruct.ro si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor Portalconstruct.ro. Regulamentul si relatiile dintre utilizatori si Portalconstruct.ro vor fiĀ  guvernate de legile aplicabile in Romania.

 

Last Updated on Tuesday, 17 February 2009 11:59
 
Page Ranking Tool