Home Home Descriere site
PDF Print
PortalConstruct isi propune sa va puna la dispozitie informatii despre firme, materiale, produse, tehnologii si metode de lucru din domeniul constructiilor si din domeniile adiacente.

Mai jos ne-am propus sa va prezentam cum puteti utiliza acest site.

Catalog: contine firmele inscrise si aprobate (date de contact, logo si imagini ), structurate pe categorii. Deasemenea aveti posibilitatea sa cautati  (prin link-ul “Cautare firma”) nu numai dupa numele firmei dar si dupa produs, serviciu, adresa etc. Link-ul “Adaugare firma” va fi prezentat la sectiunea urmatoare (Inscriere gratuita).

Inscriere gratuita: va permite inscrierea gratuita in catalog. Campurile notate cu “*” sunt campuri obligatorii. Inscrierea gratuita va permite sa inserati un logo al firmei plus 2 imagini alese de dvs. (exemplu: imagine cu produs, imagine cu sediu etc.). Inscrierea unei firme se poate face in maxim 3 categorii. Recomndarea noastra este sa introduceti o firma dupa ce v-ati inregistrat si autentificat, astefel aveti posibilitatea de a modifica/adauga informatii oricand. Daca doriti ca inscrierea dvs. sa apara in mai multe categorii sau doriti mai multe imagini va rugam sa ne contactati.

Expoziti:
prin aceasta sectiune va puteti promova produsele (serviciile) folosindu-va de imagini si descriere. Aceast serviciu este oferit contra cost, pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Articole:
vor fi publicate articole ce prezinta produsul sau sistemul pe care doriti sa-l promovati. Publicarea va fi facuta de catre administratorii site-ului si va trebui sa transmiteti articolele pe e-mail (puteti include si imagini). Acest serviciu este oferit gratis, pentru detalii va rugam sa ne contactati.

Anunturi: aici puteti lansa anunturi de vanzare, cumparare, inchiriere (oferte/cereri), schimb sau servicii (oferte/cereri) cu tot ce intra in domeniul constructiilor. Modulul necesita crearea unui cont de utilizator si autentificarea pe acest cont, astfel veti putea modifica sau sterge un anunt. Anunturile necesita acceptul un editor din sistemul nostru. In acest moment anunturile vor fi sterse automat in 90 de zile de la data publicarii. Acest serviciu este gratuit.

Oferte de munca: puteti publica ofertele dumneavoastra de munca, urmand ca cei interesati sa aplice si sa va transmita detaliile (CV) lor. Veti fi informat pe e-mail ori de cate ori un vizitator/utilizator aplica la oferta dumneavoastra. Publicarea ofertelor pe site vor fi aprobate de catre un editor din sistemul nostru. Deasemnea pentru a lansa o oferta de munca este necesar sa detineti un cont de utilizator si sa va autentificati cu acest cont. Acest serviciu este gratuit.

Programe utile: sectiune in care gasiti programe gratuite ce va pot usura munca.

Descrierea panoului “Catalog":O structura arborescenta a catalogului de firme. Firmele inscrise sunt grupate pe domenii.

Descrierea panoului: "Anunturi"Aici sunt afisate ultimele 5 anunturi publicate in sectiunea Anunturi.

Descrierea panoului: "Oferte de munca"Sunt afisate ultimele 3 oferte de munca publicate in sectiunea Oferte de munca.

Descrierea panoului “Login Form”
In cazul in care nu aveti un cont de utilizator in sistemul nostru puteti sa va creati unul folosind link-ul “Creare cont” din acest panou. Avand un cont in sistemul nostru veti avea posibilitatea sa modificati datele inscrierilor dumneavoastra. Panourile bannerIn aceste panouri putem gazdui reclama dumneavoastra (text, imagini, animatii). In cazul in care nu dispuneti de imagine sau animatie, ne angajam s-o realizam gratuit pentru dumneavoastra. Acest serviciu (de gazduire a reclamei) este oferit contra cost, pentru detalii va rugam sa ne contactati.
 
Page Ranking Tool