Home Documentatii Articole pe categorii Diverse Avantajele sistemelor de degivrare
Avantajele sistemelor de degivrare Print
Thursday, 22 May 2014 14:21

 

Hobbit Integral RO este o companie ce ofera instalatii de incalzire prin pardoseala si degivrare, fiind prima firma din Romania care a promovat, vandut si instalat sisteme de incalzire electrica prin pardoseala.

Stim cu totii ca iarna aduce cu sine trepte alunecoase, parcari si rampe inghetate, dar si mormane de zapada ce trebuie adunate in fata casei. Ei bine, uitati de toate acestea deoarece cu ajutorul sisteme de degivrare, aceste zone vor fi permanent uscate, asigurandu-se astfel siguranta maxima pentru circulatie si protectie optima a pietonilor si a autovehiculelor.

Sistemele de degivrare se utilizeaza si pentru prevenirea formarii ghetii si a evitarii depunerilor de zapada pe zone importante de trafic, cum sunt: rampe de garaj, parcari, trotuare, trepte, alei, terase, sosele, poduri. Caracterizate de o maxima flexibilitate, sistemele DEVI pot fi utilizate pentru o gama variata de materiale de acoperire incepand cu beton, placi ceramice, pavele, asfalt, chiar iarba.

Nu va mai fi nevoie sa imprastiati sare si nici sa indepartati zapada cu lopata. Metodele traditionale de indepartare a zapezii au ramas pentru altii. Sistemul DEVI pentru topirea ghetii si zapezii actioneaza in intregime automat. Detecteaza automat zonele care au nevoie de topire si se inchide automat cand este nevoie.

Solutie permanenta si complet automatizata, sistemul DEVI este ecologic si economic, prevenind pagubele produse de sare, nisip, pluguri sau alte unelte pentru zapada. Acesta detecteaza automat necesitatea de topire a ghetii sau a zapezii in functie de conditiille climatice, oprind sau pornind caldura dupa cum este necesar.

Avantajele Instalatiilor de Degivrare

  • Zone sigure de acces si trafic auto si pietonal;
  • Economiseste timp si energie pentru curatarea zapezii si a ghetii;
  • Protejeaza mediul si materialele de acoperire de actiunea sarii si nisipului folosite pe zonele cu gheata;
  • Este complet automatizat: sistemul este alimentat imediat de la inceperea ninsorii si este oprit dupa ce pericolul a trecut;
  • Nu presupune costuri de intretinere;
  • Durata lunga de viata: apreciata la 100 ani;
  • Garantie: 10 ani pentru cablurile electrice incalzitoare si 2 ani pentru toate celelalte componente.

Instalarea Sistemelor de Degivrare si Anti Inghet

Zonele exterioare destinate accesului auto sau pietonal ce necesita a fi mentinute fara depuneri de gheata sau zapada vor fi dotate cu sistemul de protectie la inghet prin instalarea acestuia in masa betonului rutier sau in sapa de ciment.

Unitatea de automatizare programabila va porni sistemul numai daca vor fi indeplinite simultan conditiile de temperatura si umiditate, informatii primite de la senzori. Dupa montarea sistemului, se va turna o sapa sau beton care-l va acoperi si care va avea o grosime de minim 3 cm si maxim 10 cm – masurata de la suprafata de polistiren extrudat.

Daca doriti sa aflati mai multe despre sistemele de degivrare, contactati consultantii nostri si veti primi un raspuns in maximum 8 ore.

DATE CONTACT COMPANIE:
Hobbit Integral RO - Str. Macarovici, Nr 23, sect. 6,
021 410 08 91, 0723 248 954
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
http://www.hobbit-integral.ro/

Last Updated on Thursday, 22 May 2014 14:32
 
Page Ranking Tool