Home Documentatii Articole pe categorii Comunicate de presa O nouă achiziție MAPEI în Asia: Henkel Coreea
O nouă achiziție MAPEI în Asia: Henkel Coreea Print
Tuesday, 15 February 2011 19:36
Grupul MAPEI a finalizat recent preluarea completă a tuturor operațiunilor desfășurate de Henkel în Coreea de Sud, privind producția și comercializarea adezivilor și produselor din industria construcțiilor, sub mărcile Ceresit și Thomsit.

Achiziția s-a realizat prin intermediul unei filiale nou înființată, MAPEI Coreea, cu sediul central în Seul. Unitatea de producție se află la 100 de km distanță de capitala țării, în regiunea Chungcheonbuk-do, reprezentând cea de-a 58-a fabrică a grupului MAPEI.

MAPEI Coreea va fabrica în continuare produse sub marca Ceresit şi Thomsit, pentru încă maximum trei ani, urmând a li se alătura în cel mai scurt timp produsele din gama diversificată Mapei.

Prin această achiziţie s-a urmărit creşterea puternică a prezenţei MAPEI în Coreea de Sud, una dintre cele mai avansate ţări la nivel global din punct de vedere tehnologic, precum şi crearea unei unități de producție în zona Pacificului de Nord.

Această extindere face parte dintr-un program de investiţii de peste 200 milioane €, care vizează regiunea Asia-Pacific (inclusiv Oceania) şi care va fi coordonată de birourile centrale din Singapore, sub îndrumarea d-lui Marcel Smit, responsabil pentru această regiune.

MAPEI îşi continuă astfel tendinţa de creştere, care nu a fost întreruptă nici pe parcursul crizei financiare mondiale, confirmând astfel succesul strategiei grupului care constă în specializarea producţiei, implicarea activă în cercetare şi prezenţa internaţională, cu scopul de a deveni leader mondial, lucru deja obținut în anumite sectoare de activitate.

Persoana de contact:
Adina Triandafil
PR Manager, Violet Advertising
This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Last Updated on Tuesday, 22 February 2011 14:03
 
Page Ranking Tool