Home Documentatii Articole pe categorii Comunicate de presa Mari contractori, invitati speciali si exemple de buna practica din industria constructiilor
Mari contractori, invitati speciali si exemple de buna practica din industria constructiilor Print
Wednesday, 16 October 2013 13:46

contractor logo mare

Peste 250 de contractori, ingineri constructori, ingineri constructori proiectanti de structuri si manageri din industria constructiilor vor participa pe 11 si 12 noiembrie 2013, la Bucuresti, la cea de-a treia editie a Expoconferintei Antreprenorilor in Constructii CONTRACTOR.

Expoconferinta CONTRACTOR 2013 cuprinde sesiuni plenare de discutii si dezbateri profesionale si o expozitie tematica in cadrul careia vor expune companii cu solutii pentru spatiul construit.

Inscrieri/ Solicitare informatii: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Expoconferinta Antreprenorilor in Constructii CONTRACTOR este organizata de ABplus Events in parteneriat cu Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii ARACO. Sponsori: ROMFRACHT SPEDITION si ORLEN Asfalt.

INVITATI SPECIALI SI SPEAKERI CONTRACTOR 2013:

RichardBURLEIGH

Richard BURLEIGH este Presedintele Skanska Construction Romania. Skanska este unul dintre cei mai mari dezvoltatori si constructori din lume. Richard Burleigh are o vasta experienta in industria constructiilor si proiecte importante in Europa si Asia. Este membru al Institution of Civil Engineers din Marea Britanie.

www.skanska.ro

AkosTakacs

In calitate de antreprenor invitat, Akos TAKACS va vorbi la CONTRACTOR 2013 despre cele mai recente constructii ale CEH Group si despre proiectele anului 2014. Akos Takacs este Director Adjunct in cadrul companiei CEH Group din Ungaria.

www.ceh.hu

ZoltanGAL 

Zoltan GAL este Managing Partner in cadrul OBUDA Group, unul dintre cei mai importanti contractori din Ungaria. Cu o experienta de peste 25 de ani, ÓBUDA Group are in portofoliu peste 500 de proiecte, in sase tari.

www.obudagroup.com

LaurentiuPLOSCEANU 

 Presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Constructii ARACO, Laurentiu PLOSCEANU participa la CONTRACTOR 2013 in calitate de invitat si speaker. Asociatia Romana a Antreprenorilor de Constructii - ARACO a fost infiintata in 1990, iar din iunie 1995 este membra FIEC, organism recunoscut de Uniunea Europeana. ARACO este Partener CONTRACTOR 2013.

www.araco.org

 ClaudiuDRAGAN

Ing. Dipl. Claudiu DRAGAN este Directorul General al HOCHTIEF Solutions AG, Sucursala Bucuresti. HOCHTIEF este cea mai mare si cea mai veche companie de constructii din Germania. HOCHTIEF AG ocupa Locul 1 in Top 225 International Contractors 2012 si are o retea internationala, care reprezinta compania pe toate pietele mondiale majore.

www.hochtief.ro 

 CristianLUCACIU

Cristian LUCACIU este Directorul General al Soletanche Bachy Romania (SBR) si va prezenta proiectele grupului in Romania. Soletanche Bachy are o cifra de afaceri anuala de 1.5 miliarde euro si a onorat peste 50 000 contracte in 100 de tari.

www.sbr.ro

 IoanASCHILEAN

Ioan ASCHILEAN este Presedintele Consiliului de Administratie al ACI CLUJ, companie cu peste 60 de ani de experienta in constructii: civile, industriale, hidrotehnice, instalatii, lucrari de infrastructura si lucrari de restaurare si reabilitare a cladirilor.

www.acicluj.com

DragosMARCU

Ing. Dragos MARCU, partener si CEO al POPP & ASOCIATII, va prezenta noile proiecte ale unuia dintre cele mai apreciate birouri de proiectare si consultanta in constructii din Romania. Dragos Marcu va prezenta studiul de caz al conferintei, impreuna cu ing. Liviu Balanescu, de la Bog’Art.

www.popp-si-asociatii.ro

 FlorinFLORIAN

Florin FLORIAN, Director in cadrul companiei Rom Fracht Spedition va vorbi la CONTRACTOR despe "Fibre metalice pentru armare dispersa", prezentarea axandu-se pe tendintele din domeniu, mediul concurential, precum si modul in care este perceputa armarea dispersa in Romania.

www.fibre-polipropilena.ro

 LiviuBALANESCU

Ing. Liviu BALANESCU, Sef Departament Management de Proiect la SC Bog'Art SRL participa la cea de-a treia editie CONTRACTOR in calitate de speaker. Liviu Balanescu va prezenta studiul de caz al conferintei, impreuna cu ing. Dragos Marcu, Popp & Asociatii.

www.bogart.ro

 Inscrieri/ Solicitare informatii: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Last Updated on Wednesday, 16 October 2013 14:12
 
Page Ranking Tool