Home Documentatii Articole pe categorii Comunicate de presa CONTRACTOR 2013: Cristian Lucaciu prezintă proiectele Grupului Soletanche Bachy în România
CONTRACTOR 2013: Cristian Lucaciu prezintă proiectele Grupului Soletanche Bachy în România Print
Friday, 04 October 2013 06:36

 

contractor logo mare

sbrCristian Lucaciu, directorul general al Soletanche Bachy România (SBR), va prezenta în cadrul celei de-a treia ediții CONTRACTOR proiectele grupului în România.

De origine franceză, Grupul Soletanche Bachy a fost înființat în 1997 prin fuziunea a două companii: Soletanche și Bachy, astfel rezultând una dintre cele mai mari companii de construcții geotehnice și fundații speciale din lume.

Soletanche Bachy are o cifră de afaceri anuală de 1.5 miliarde euro și a onorat peste 50 000 contracte în 100 de ţări.

Începând din 1970, compania Solentache Bachy este prezentă și în România, cu ocazia construcţiei docurilor uscate de la Mangalia şi a metroului bucureştean, filiala datând din 1992.

cristian lucaciuÎn cadrul sesiunilor de discuții, Cristian Lucaciu va vorbi despre soluțiile tehnice specifice companiei, despre experiența acumulată în domeniu, utilajele grupului și va împartăși publicului din know-how-ul companiei.

Expoconferința Antreprenorilor în Construcții CONTRACTOR este organizată de ABplus Events în parteneriat cu Asociația Română a Antreprenorilor de Construcții ARACO, iar sponsorii acestei ediții sunt ROMFRACHT SPEDITION și ORLEN Asfalt.

Înscrieri/ informații: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it
Detalii pe www.constructii.contractor.com.ro

 

Last Updated on Friday, 04 October 2013 06:42
 
Page Ranking Tool