Home Documentatii Articole pe categorii Comunicate de presa Cele mai recente proiecte de constructii prezentate la CONTRACTOR 2013
Cele mai recente proiecte de constructii prezentate la CONTRACTOR 2013 Print
Wednesday, 11 September 2013 06:57

 contractor logo mare

Dragos Marcu

Cea de-a doua sesiune plenară CONTRACTOR este dedicată proiectării în construcții. Invitatul sesiunii este ing. Dragoș Marcu, partener și CEO al POPP & ASOCIAȚII, care va prezenta noile proiecte ale unuia dintre cele mai apreciate birouri de proiectare și consultanță în construcții din România. Portofoliul POPP & ASOCIAȚII este unul divers, cuprinzând lucrări dificile (infrastructuri foarte adânci, de până la 6 subsoluri sau structuri dintre cele mai înalte, de până la 35 de etaje supraterane).

De-a lungul timpului POPP & ASOCIAȚII a propus soluții și tehnologii de pionierat în România (tehnologie de tip “top-down”, prima clădire de birouri cu amortizori seismici, prima lucrare de sprijinire a incintelor bazată pe tehnologia “jet-grounding”).

 

Câteva dintre premiile obținute de biroul POPP & ASOCIAȚII:

  • 2011 European Steel Awards for Steel Structure acordat de European Commission of Metal Buildings pentru noul terminal al Aeroportului International Henri Coandă din București;
  • 2011 Premiul I acordat de AICPS pentru City Gate Office Building din Piata Presei Libere, București;
  • 2004 Marele Premiu acordat de AICPS pentru proiectul Office Building din Piața Charles de Gaulle.


CONTRACTOR 2013 va avea loc pe 11 și 12 noiembrie la JW Marriott Bucharest Grand Hotel și va reuni peste 250 de contractori și ingineri proiectanți.

Informații și înscrieri: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

Partener media principal: Bursa Constructiilor
Partener de comunicare online: spatiulconstruit.roportalconstruct.ro, acoperismagazin.ro, proiectcasa.ro

Last Updated on Friday, 20 September 2013 06:55
 
Page Ranking Tool