Home Documentatii Articole pe categorii Comunicate de presa Castigatorii concursului de montaj pardoseli Art Floors 2014
Castigatorii concursului de montaj pardoseli Art Floors 2014 Print
Wednesday, 21 May 2014 11:50

In perioada 7-9 mai 2014, Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR), cu sprijinul Asociatiei Europene EUFA P+F (Professional Training in Parquet Laying and Flooring

Technology Europe e.V) a organizat expozitia specializata ART FLOORS 2014 si Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania, unul dintre cele mai importante evenimente nationale din domeniul pardoselilor profesionale.

Evenimentul a avut loc in cadrul Universitatii de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu”, unde, pe langa expozitia ART FLOORS 2014 si Concursul National al Montatorilor de Pardoseli s-a desfasurat si Concursul National pentru Design de Pardoseli al studentilor de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu". Pe parcursul a trei zile de eveniment, publicul vizitator specializat (arhitecti, ingineri constructori, antreprenori, distribuitori de materiale din domeniu, montatori, presa de specialitate) a avut posibilitatea de a se pune la curent cu ultimele noutati din domeniul pardoselilor.

artfloors 2014 artfloors 2014

  artfloors 2014 artfloors 2014

Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania a fost structurat pe doua categorii:
• Pardoseli elastice - executarea a trei montaje – linoleum, mocheta si pardoseala PVC
• Pardoseli din lemn - executarea unui montaj de parchet si a finisajelor aferente

Comisia a fost alcatuita din membri AMPR, dar si din reprezentantii EUFA P+F.

Complexitatea concursului a fost data de modelele inedite impuse concurentilor, gandite intocmai pentru concurs, cu grad ridicat de dificultate.

modele-parchet-artfloors-2014 modele-parchet-artfloors-2014

  modele-parchet-aertfloors-2014 modele-parchet-aertfloors-2014
  modele-parchet-aertfloors-2014 modele-parchet-aertfloors-2014

Printre criteriile care au stat la baza notarii candidatilor, amintim exactitatea montajului fata de planul tematic, calitatea montajului si a imbinarilor, incadrarea in termenul de executie, modul de abordare a lucrarilor, curatenia la locul de munca, modul in care sunt folosite sculele si echipamentele, acuratetea in realizarea lucrarilor, si nu in ultimul rand impresia estetica.

La categoria Pardoseli elastice au castigat:
• Locul 1 – Parvu Marius – Bauflooring
• Locul 2 – Jaba Gheorghe - Evesicran Com
• Locul 3 – Maracineanu Gheorghe – Profloor Bucovina

La categoria Parchet, castigatori au fost:
• Locul 1 – Brebenel Stefan- Cadar Parchet
• Locul 2 – Terkel Cezar – Alveco Montaj
• Locul 3 – Stefan Iosif – Stefy Impex

artfloors 2014 artfloors 2014

  artfloors 2014 artfloors 2014

Castigatorii concursului au fost rasplatiti cu premii in bani, dar si cu echipamente de montaj profesionale. In plus, castigatorul concursului de la categoria Parchet ne reprezinta cu succes tara la Concursul European al Montatorilor de Parchet, care se tine in Cehia, toate costurile ce implica deplasarea, cazarea, echipamentul de concurs fiindu-i  oferite cu sprijinul AMPR.

Evenimentul a fost promovat in presa de specialitate, pe site-urile generaliste, dar si pe platformele de comunicate de presa si TV: Pardoseli Magazin, SpatiulConstruit.ro, AcoperisMagazin.ro (Mansarde, Acoperisuri & Fatade),  Portal Construct, SPA Magazin,  Pro Idea, ebuild.ro, IBC Focus, InfoPardoseli.ro, adelaparvu.com, 100construct.ro, Prima TV - Casa: Arhitectura si Design etc.

artfloors 2014 artfloors 2014

  artfloors 2014 artfloors 2014

Un sprijin important in organizarea evenimentului l-au acordat sponsorii, pe care merita sa ii reamintim: Mapei Romania si Executiv Trading (Loba & Wakol) - Sponsori Platinum, Forbo Bonding Systems - Sponsor Silver, Bauwerk Parkett, Bona Romania, Murexin, Alma Parchet Natural, Glamour Floors, Parchetstore, Life Art Distributie si Galileo.

www.ampr.org.ro

 

Last Updated on Wednesday, 21 May 2014 12:56
 
Page Ranking Tool