Home Documentatii Articole pe categorii Comunicate de presa Bona Dea Stairs - scari de interior
PDF Print

 Scara de interior, din ce in ce mai populara si in Romania odata cu explozia pietei imobiliare, este un produs de cele mai multe ori neglijat in constructia unei case. Reglementarile in materie de siguranta sau pur si simplu posibilitatea de a adapta scara de interior la modul in care e amenajata locuinta sunt aspecte trecute cu vederea atat de constructori cat si de beneficiari. Bona-Dea intelege importanta deciziei de achizitionare a unei scari asa ca incearca sa ofere pe noul website cat mai multe informatii utile, atat clientilor finali, cat si arhitectilor sau constructorilor.

Bona Dea Stairs - scari de interior Bona Dea Stairs - scari de interior

Disponibil la adresa www.stairs-expert.ro, siteul pune la dispozitia vizitatorilor o gama forte bogata de scari de interior alaturi de descrieri complete cu fotografii, detalii tehnice si recomandari specifice, precum si articole care fac din alegerea unei scari de interior o sarcina mult mai usoara.
 
"Suntem constienti de importanta informatiei chiar daca facem parte dintr-o industrie care la prima vedere poate parea traditionala. Insa am invatat de la partenerii nostri din occident si incercam sa folosim cele mai moderne canale de comunicatie pentru a intra in contact cu audienta noastra.  Siteul este un prim pas in aceasta directie si il vom folosi nu neaparat ca un instrument de vanzare ci si ca un mijloc de informare prin care sa ajutam piata in care activam prin informatii de calitate." a declarat D-mna Nausica Bandasila, administrator al firmei Bona Dea Stairs SRL

Descarcati cataloagele de produse

www.stairs-expert.ro

 
Page Ranking Tool