Home Documentatii Articole pe categorii Comunicate de presa Art Floors 2014 Concursul National al Montatorilor de Pardoseli
Art Floors 2014 Concursul National al Montatorilor de Pardoseli Print
Thursday, 24 April 2014 13:13

7 - 9 MAI 2014
Bucuresti
Universitatea de Arhitectura si Urbanism
"Ion Mincu"

Asociatia Montatorilor de Pardoseli din Romania (AMPR), cu sprijinul Asociatiei Europene EUFA P+F (Professional Training in Parquet Laying and Flooring Technology Europe e.V. – Asociatia Europeana pentru Promovarea Pregatirii Profesionale a Montatorilor de Parchet si Pardoseli) va invita sa participati la expozitia specializata ART FLOORS 2014 si la Concursul National al Montatorilor de Pardoseli din Romania.

art-floor Logo-AMPR parquet-layersuauim

Evenimentele vor avea loc in perioada 7 - 9 MAI 2014 in sala de expozitii a Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", Bucuresti.

ART FLOORS este o expozitie specializata dedicata producatorilor, importatorilor si distribuitorilor de pardoseli si accesorii pentru pardoseli din Romania.

In cadrul ART FLOORS 2014 se va desfasura editia din acest an a Concursului National al Montatorilor de Pardoseli din Romania.

Concursul va avea doua categorii:

  • Pardoseli elastice - executarea a trei montaje  – linoleum, mocheta  si pardoseala PVC
  • Pardoseli din lemn - executarea unui montaj de parchet si a finisajelor aferente

De asemenea, la ART FLOORS 2014 va avea loc si Concursul National pentru Design de Pardoseli al studentilor de la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu".

Pe parcursul a trei zile de eveniment, publicul vizitator specializat (arhitecti, ingineri constructori, antreprenori, distribuitori de materiale din domeniu, montatori, presa de specialitate) va avea posibilitatea sa se puna la curent cu ultimele noutati din domeniul pardoselilor.
Totodata, evenimentul ofera posibilitatea companiilor participante ca, pe langa prezenta cu un stand expozitional in cadrul caruia sa interactioneze cu publicul vizitator, sa aiba oportunitatea de a face prezentari de produse si sa sustina conferinte pe teme de un real interes pentru specialistii din domeniu.

In speranta ca veti fi alaturi de noi la editia 2014 a evenimentului ART FLOORS - Concursul national al Montatorilor de Pardoseli, va asteptam.

Contact: www.ampr.org.ro

 
Page Ranking Tool