Home Documentatii Articole pe categorii Comunicate de presa A inceput ART FLOORS - Concursul National al Montatorilor de Pardoseli
A inceput ART FLOORS - Concursul National al Montatorilor de Pardoseli Print
Thursday, 08 May 2014 06:28

A inceput ART FLOORS  - Concursul National al Montatorilor de Pardoseli, organizat pe 8 si 9 MAI 2014 la Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din BUCURESTI.

Competitia cuprinde doua categorii:

  • Pardoseli elastice - executarea a trei montaje – linoleum, mocheta si pardoseala PVC;
  • Pardoseli din lemn - executarea unui montaj de parchet si a finisajelor aferente.

Castigatorul competitiei de parchet va reprezenta tara noastra la Concursul International al Montatorilor de Pardoseli din Cehia (Budweis), care va avea loc in perioada 15 – 16 mai 2014. Merita amintit faptul ca Romania a fost gazda ultimei competitii europene, organizata de AMPRla Bucuresti  in primavara anului 2012.

Concursul se desfășoara în spatiul expozitional al Universitatii de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu", Bucuresti. Aici, vizitatorii pot lua contact si cu cele mai noi produse si tehnologii din domeniu, in  standurile de prezentare ale sponsorilor, printre acestia numarandu-se firme de prestigiu din domeniu: Mapei România , Loba&Wakol, Forbo Bonding, Bauwerk, Bona, Murexin, Alma Parchet Natural, Glamour Floors, Florims Impex si Lifeart.

In data de 9 mai se va face si premierea lucrărilor declarate castigatoare la Concursul National Studentesc pentru Design de Pardoseli - editia 2014, competitie organizata de AMPR impreuna cu Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti.

 
Page Ranking Tool