Home Documentatii Articole data aparitiei
Articole data aparitiei
ULTRALITE S1 - noua generatie de adezivi pentru montajul placilor portelanate subtiri Print
Tuesday, 20 January 2015 13:07

adeziv montaj gresie portelanata subtireTehnologia fabricarii placilor ceramice din gresie portelanata este imbunatatita in mod constant. Astfel ca, in ultimii ani a devenit posibila fabricarea unor placi portelanate mai subtiri (de 4-5 mm), ca de exemplu Kerlite, Laminam etc, care au performante si caracteristici tehnice comparabile cu placile clasice din gresie portelanata (cu grosime intre 9-11-14 mm)

Last Updated on Wednesday, 21 January 2015 18:27
Read more... [ULTRALITE S1 - noua generatie de adezivi pentru montajul placilor portelanate subtiri]
 
Cum sa folosesti marmura in decoratiuni interioare pentru un look unic Print
Tuesday, 25 November 2014 14:38

new-home-designs-latest-modern-interior-designs-marble-flooring thDecoratiunile interioare sunt mult mai complexe decat cele exterioare - ele dau autenticitate spatiului unde traiesti pana la urma. Ai mai multe camere, fiecare cu un anumit scop, fiecare intr-un anumit stil, nu poti decora totul la fel.

 

Last Updated on Wednesday, 26 November 2014 07:05
Read more... [Cum sa folosesti marmura in decoratiuni interioare pentru un look unic]
 
Pardoseli din lemn elegante si distincte – Hotel KRONWELL, Brasov Print
Monday, 27 October 2014 08:45

pardosealaparchet bar KRONWELLIn februarie 2013 s-a deschis primul hotel de business & lifestyle de 4 stele din Brasov, deosebit prin design si tehnologia utilizabila, situat in vecinatatea Centrului de Afaceri si a Salii Sporturilor, la doar cateva minute de centrul orasului. Dezvoltarea Brasovului impunea construirea de noi spatii de cazare moderne prin utilitatile si facilitatile pe care le ofera turistilor si clientilor business.

Last Updated on Wednesday, 29 October 2014 07:08
Read more... [Pardoseli din lemn elegante si distincte – Hotel KRONWELL, Brasov]
 
Avantajele noilor balustrade de sticla Q-railing Gmbh prin Railing Design Print
Monday, 27 October 2014 08:22

profile si componente mana curentaApreciate la nivel global, produsele si sistemele de balustrade arhitecturale de sticla si inox ale producatorului german Q-railing Gmbh sunt o optiune ideala pentru un numar tot mai mare de constructii si spatii (atat interioare, cat si exterioare). Fata de celelalte solutii de pe piata, acestea se remarca nu doar printr-un design modern, ci si printr-o durabilitate extraordinara, o montare rapida, extrem de usoara si o mentenanta minima.

 

Last Updated on Monday, 27 October 2014 08:44
Read more... [Avantajele noilor balustrade de sticla Q-railing Gmbh prin Railing Design]
 
Parchet lemn triplustratificat incalzire in pardoseala Print
Friday, 17 October 2014 10:33

parchet triplustratificat kareliaIstoria naste calitate. Peste parchetul triplustratificat Karelia nu s-a asternut niciodata praful uitarii si nici nu s-au cunoscut urmele degradarii provocate de timp, pastrandu-si frumusetea, stralucirea si pretiozitatea neatinse. In ceea ce priveste caracteristicile tehnice ale acestui parchet, trebuie sa mentionam structura sa triplustratificata din molid finlandez in stratul de baza si cel de mijloc din lemn de esenta nobila in stratul superior.

Last Updated on Friday, 17 October 2014 11:27
Read more... [Parchet lemn triplustratificat incalzire in pardoseala]
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 2 of 19
Page Ranking Tool