Home Documentatii Articole data aparitiei
Articole data aparitiei
Usi din sticla cu feronerie speciala Print
Sunday, 08 August 2010 18:22
introTransparenta usilor din sticla aduce lumina in birouri pe coridoarele si in ungherele retrase ale cladirilor. Ele ofera constructorilor si arhitectilor o mare libertate de etalare a posibiltatilor, in designul interior, privind forma, culorile, materialele, prin infinitele variante posibile. Usile din sticla sunt usor de intretinut si au o fiabilitate ridicata.
Last Updated on Wednesday, 11 August 2010 20:03
Read more... [Usi din sticla cu feronerie speciala]
 
Parchet masiv din esente exotice Print
Friday, 09 July 2010 11:38
parchet-wenghe-africa-03In zilele noastre lemnul ocupa o pozitie exclusiva in ierarhia materialelor cele mai potrivite pentru a exprima in modul cel mai elocvent valorile vietii actuale si ale arhitecturii moderne. Fie ca este vorba de locuinta dumneavoastra privata, la lucru sau in ambientul facilitatilor de relaxare si odihna, acest produs raspunde tuturor ambitiilor si dorintelor, exprimand valori simbolice diferite – asa cum sunt traditia, eleganta, modernitatea si bunul gust.
Last Updated on Thursday, 05 January 2012 16:06
Read more... [Parchet masiv din esente exotice]
 
Companiile Exponential si Schwamborn investesc peste 12.000 Euro pentru renovarea Centrului de Asistenta Sociala “Crinul Alb” Print
Wednesday, 07 July 2010 20:45
exponential schambornBucuresti, 7 iulie 2010- 12.000 de Euro este investitia realizata de catre companiile Exponential  (Tirgu-Jiu) si Schwamborn (Germania) in renovarea pardoselilor, dar si pentru zugravirea unor incaperi din cadrul centrului de recuperare neuropsihomotorie si de asistenta sociala „Crinul Alb”, Bucuresti, pentru  pentru a readuce zambetul pe buzele copiilor care isi petrec timpul in incinta acestei institutii.
Last Updated on Wednesday, 07 July 2010 21:06
Read more... [Companiile Exponential si Schwamborn investesc peste 12.000 Euro pentru renovarea Centrului de Asistenta Sociala “Crinul Alb”]
 
Prezentare adezivi pe baza de ciment, imbunatatit (C2) si a adezivului Adesilex P9 de la Mapei Print
Saturday, 19 June 2010 17:07
c2teSR EN 12004, prevede ca toti producatorii sunt obligati sa marcheze si sa inscriptioneze pe ambalaj si in fisa tehnica a produsului unul sau mai multe simboluri, prin care sunt reprezentate caracteristicile de baza ale unui adeziv.
In felul acesta, utilizatorii pot stii ce caracteristici are produsul respectiv, facand abstractie de marca sau notorietatea brand-ului care fabrica adezivul.
Last Updated on Wednesday, 06 March 2013 12:27
Read more... [Prezentare adezivi pe baza de ciment, imbunatatit (C2) si a adezivului Adesilex P9 de la Mapei]
 
Pereti cortina, fatade, in sistem structural si ferestre pentru amenajari exterioare din – Sticla Olin Print
Wednesday, 09 June 2010 08:02
perete-cortina-din-sticla-th Materia prima pe care o reprezinta sticla, genereaza o transparenta inegalabila, creaza o legatura fluenta catre natura si permite in acelasi timp un acces maxim al luminii naturale in viata noastra cotidiana. Sticla confera fatadelor moderne o fateta unica  imprimandu-le atat celor interioare cat si celor exterioare o multitudine de variante arhitectonice, dar mai ales o functionalitate extrem de diversificata. Ea face posibile variante constructive creative ce aduc foloase si valori estetice multiple. Sticla nu arde si nici nu ia foc. Sticla are suprafata neteda si omogena, este usor de curatat si din acest motiv este foarte igienica. Sticla nu preia umiditate si nu cedeaza umiditate. Din acest motiv nici nu expandeaza, deci nu se dilata si nu se contracta si cu atat mai mult, nu genereaza in timp deformari si umflaturi.
Last Updated on Wednesday, 16 June 2010 14:59
Read more... [Pereti cortina, fatade, in sistem structural si ferestre pentru amenajari exterioare din – Sticla Olin]
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 10 of 19
Page Ranking Tool