Home Documentatii Articole data aparitiei
Articole data aparitiei
Adezivi pentru pardoseli din lemn si parchet de la MAPEI Print
Monday, 09 May 2011 12:34
montaj parchet pe sapa incalzitaParchetul reprezinta ultimul strat de finisaj, care dupa aplicare, innobileaza suprafata pardoselii. Montarea parchetului cu adezivi este tot mai utilizata. Parchetarul trebuie sa decida uneori, atat tehnic cat si economic, ce fel de adeziv va utiliza la montaj. Aparent luarea unei decizii este simpla, insa, din punct de vedere tehnic si economic lucrurile sunt ceva mai complexe. Sa vedem, asadar, ce adezivi utilizam la operatiunile de montaj parchet.
Last Updated on Friday, 06 July 2012 13:40
Read more... [Adezivi pentru pardoseli din lemn si parchet de la MAPEI]
 
Placari sticla bucatarii – design Olin Kitchen Print
Tuesday, 26 April 2011 13:16
bucatarii sticlaIn domeniul rezidential sticla este utilizata in principal in design interior pentru bucatarii, unde datorita modului facil de intretinere cat si a suprafetei sale deosebit de igienice devine tot mai indragita. Diferitele moduri de modelare, imprimare si colorare ii sporesc atractivitatea in domeniul amenajarilor si de design de interior, unde sunt cerute solutii adaptate individual.
Last Updated on Tuesday, 26 April 2011 13:49
Read more... [Placari sticla bucatarii – design Olin Kitchen]
 
O nouă achiziție MAPEI în Asia: Henkel Coreea Print
Tuesday, 15 February 2011 19:36
Grupul MAPEI a finalizat recent preluarea completă a tuturor operațiunilor desfășurate de Henkel în Coreea de Sud, privind producția și comercializarea adezivilor și produselor din industria construcțiilor, sub mărcile Ceresit și Thomsit.
Last Updated on Tuesday, 22 February 2011 14:03
Read more... [O nouă achiziție MAPEI în Asia: Henkel Coreea]
 
Intretinere - tratare si reconditionare piatra cuartoasa naturala si piatra artificiala Print
Monday, 14 February 2011 14:02
Quartz_Care_Set_InternetCuartul este dupa feldspat cel mai raspandit in scoarta terestra iar ca si compozitie chimica este definit preponderent prin continutul sau de SiO2 cristalizat in sistem trigonal. In stare pura este incolor dar datorita impuritatilor pe care le poate contine, poate capata in natura diferite culori.Din punct de vedere optic el poate fi confundat cu calcitul, dar este mult mai dur decat acesta.
Din sirul de roci cuartoase putem enumera in ordinea importantei lor urmatoarele tipuri: granitul, agatul, andezitul, gneisul, ametistul, silexul, onixul, jaspul si multe altele.
Last Updated on Wednesday, 16 February 2011 12:31
Read more... [Intretinere - tratare si reconditionare piatra cuartoasa naturala si piatra artificiala]
 
Reparatii la piatra naturala si artificiala Print
Monday, 17 January 2011 14:48
AKELUXReparatii la piatra naturala si artificiala (marmura, granit ,calcar, gresie, faianta, etc.) cu muchii ciobite, zgarieturi si gauri- cu ajutorul setului de produse si scule speciale Akemi, comercializate prin SC Abitare Brasov
Last Updated on Monday, 17 January 2011 15:47
Read more... [Reparatii la piatra naturala si artificiala]
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 8 of 19
Page Ranking Tool