Home Documentatii Articole data aparitiei
Articole data aparitiei
Cum prevenim depunerea inghetului pe jgheaburi si burlane? Print
Monday, 09 September 2013 12:19

degivrare logoImediat ce iarna trecuta ne-a parasit, aproape ca am uitat de problemele cauzate de inghet. Insa cu cele mai inovative sisteme de degivrare Total Heat, iarna ce se pregateste sa-si reintre in drepturi nu se va dovedi altceva decat o bucurie. Un cablu de incalzire cu autoreglare FrostGuard este solutia la care au ajuns specialistii dupa ani si ani de cercetare, pentru a va salva de neplacerile previzibile ale anotimpului alb.

 

Last Updated on Monday, 09 September 2013 14:18
Read more... [Cum prevenim depunerea inghetului pe jgheaburi si burlane?]
 
Peste 300 de antreprenori de constructii la a treia editie CONTRACTOR Print
Monday, 09 September 2013 11:35

Peste 300 de antreprenori de constructii la a treia editie CONTRACTORExpoconferinta Antreprenorilor de Constructii CONTRACTOR, aflata la a treia editie, va avea loc pe 11 si 12 noiembrie, la Bucuresti, si face parte din seria evenimentelor profesionale dedicate antreprenorilor de constructii. 

Last Updated on Wednesday, 11 September 2013 07:07
Read more... [Peste 300 de antreprenori de constructii la a treia editie CONTRACTOR]
 
Servicii oferite de Curatenie Prahova Print
Monday, 26 August 2013 10:56

curatenie prahova logoDe ce Curatenie Prahova?
Curatenie Prahova reprezinta raspunsul vostru la dorintele pe care le aveti de a va pastra curate atat locuinta proprie, cat si locul de munca. Oferind servicii de curatenie si intretinere la cele mai inalte standarde, Curatenie Prahova este partenerul vostru de incredere oriunde va aflati.

Last Updated on Monday, 26 August 2013 11:08
Read more... [Servicii oferite de Curatenie Prahova]
 
Metode de evacuare a gazelor arse Print
Monday, 12 August 2013 14:23

max still logoPoate ca obisnuiti fiind cu vechile hornuri din caramida refractara ce inca mai ”populeaza” acoperisurile rustice in asteptarea vreunui barzoi nefericit in cautare de loc de popas, sunteti surprinsi de noile elemente structurale care le-au luat locul: cosuri de fum inox cu un perete sau dublu izolate si cosuri de fum din inox si tabla zincata. 

Last Updated on Monday, 22 September 2014 14:03
Read more... [Metode de evacuare a gazelor arse]
 
Sistemul de incalzire in pardoseala si sistemul clasic de incalzire Print
Wednesday, 07 August 2013 13:32
logo total heatSistemele de incalzire electrica prin pardoseala, cunoscute simplu ca incalzire in pardoseala, incep sa fie tot mai des utilizate, comparativ cu sistemele clasice. Principiul de functionare este urmatorul: conductorul, in acest caz cablul electric, in momentul in care este strabatut de curentul electric, degaja energia sub forma de caldura. Prin montarea cablului de incalzire sub pardoseala, nu mai este nevoie de sobe, centrale electrice, pe gaz sau pe lemne, calorifere sau alte elemente mobile sau imobile, care ”fura” din spatiul domestic. 
Last Updated on Thursday, 08 August 2013 14:11
Read more... [Sistemul de incalzire in pardoseala si sistemul clasic de incalzire]
 
<< Start < Prev 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Next > End >>

Page 6 of 19
Page Ranking Tool